Plasturii anti-acnee au devenit o solutie eficienta pentru a combate cosurile dureroase si nu numai. Ele pot fi o modalitate prin care sa grabim procesul de vindecare al unui cos aparut peste noapte, iar astazi as vrea sa va prezint cu precadere plasturii anti acnee Cosrx Clear Fit, de altfel, un produs foarte  laudat.

Plasturii Cosrx Clear Fit promit sa previna si sa vindece acneea si cosurile. Practic, rolul sau este acela de a preveni infectarea si de a absorbi impuritatile de la nivelul leziunilor. Este un produs hidrocoloid, foarte subtire, care poate fi aplicat si pe sub machiaj.

Cum trebuie folosit corect?

In primul rand, vom aplica plasturii impotriva cosurilor intotdeauna pe tenul curat, proaspat spalat si uscat. Pe piele nu trebuie sa existe niciun fel de produs de ingrijire inainte de aplicarea plasturelui. Poate fi aplicat atat ziua, cat si noaptea. Ideea este sa il lasati sa actioneze cat mai mult timp, pentru a vedea rezultatele dorite. Ideal ar fi undeva la 10-12 ore sa isi faca efectul.

In plus, mai trebuie mentionat faptul ca este un produs cruelt-free, ce nu contine talc, parabeni sau hidrochinone.

Va las mai jos si lista completa cu ingrediente:

Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane.

Care este parerea mea despre plasturii anti-acnee Cosrx Clear Fit?

Atunci cand folositi un astfel de produs este important, in primul rand, sa va fixati niste asteptari realiste. Cosrx Clear Fit fac parte din gama de plasturi tratament, care au un potential bun pentru a reduce inflamatia de la nivelul cosurilor si de a preveni infectarea lor.

In esenta, pot confirma ca plasturii fac ceea ce promite. Insa, ceea ce nu va trebui sa va asteptati este ca acest produs sa poata trata cazuri de acnee vulgara sau avansata. Chiar daca sunt numiti plasturi anti-acnee, totusi, trebuie sa tinem cont de intrebuintarile sale reale si de recomandarile producatorilor. Acestia nu specifica nicaieri ca ar putea fi folositi ca tratament in vindecarea diverselor tipuri de acnee.

In schimb, sunt o adevarata minune pentru cosurile sau eruptiile aparute peste noapte. Fac ca acestea sa se vindece intr-un timp mult mai scurt, iar recomandarea mea este sa ii lasati sa actioneze cat puteti de mult. De pilda, eu prefer sa ii aplic seara si sa ii las sa actioneze toata noaptea. Dimineata pot observa diferenta si observ  cum cosurile incep sa se retraga.

Din punctul meu de vedere, este un produs bun pe care merita sa il incercati si poate fi folosit pentru orice tip de ten. Nu impune nicio restrictie, de aceea, poate fi folosit fara probleme si ziua. In plus, cele care deja folositi produsul va astept in rubrica de comentarii sa impartasiti cu noi si experienta voastra.

Verifica oferta Spring Farma

Verifica oferta eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *