Cosrx este fara indoiala unul dintre brand-urile coreene preferate in materie de skincare, iar de-a lungul timpului am incercat o multime de produse care m-au surprins placut. Astazi am sa concentrez discutia asupra cremei cu SPF 50 pe care o au in gama, un produs de altfel minunat.

Trebuie sa recunoastem ca alegerea cremelor cu SPF nu este deloc usoara. De multe ori mi s-a intamplat sa achizitionez o crema cu protectie solara prea grasa, prea uleioasa, care lasa pelicula alba sau care creeaza disconfort la nivelul ochilor. Astfel, am ajuns sa fiu foarte retinuta in a achizitiona creme cu SPF, mai ales, pentru ten.

Dupa incercari repetate si multe alegeri gresite, am ajuns sa incerc crema cu SPF 50 de la Cosrx. Din punctul meu de vedere, este un produs foarte reusit si imediat am sa detaliez afirmatia.

 Cosrx Aloe Soothing Sun Cream, fiindca acesta este numele produsului, are la baza extract de fruze de Aloe Vera cu rol de calmare si hidratare intensa a pielii. In primul rand, mi-a placut in mod deosebit textura acesteia. Are o textura foarte lejera, se intinde usor pe ten si intra rapid in piele. Nu lasa urme albe, nu este gras si nu ustura ochii.

Are protectie ridicata atat asupra radiatiilor UVA, cat si UVB, si este destinata inclusiv tenului sensibil. Am testat-o cu succes atat la plaja, in vacanta, cat si de zic cu zi pe sub machiaj. In ambele situatii s-a dovedit a fi la fel de eficienta. Este o baza excelenta de machiajul, fondul de ten si pudra asezandu-se foarte bine pe piele.

Pentru cele care sunteti interesante in mod deosebit si de lista cu ingrediente, o gasiti mai jos:

Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Isoamyl P-Methoxycinnamate, Potassium Cetyl Phosphate, Alcohol,Dimethicone, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, C14-22 Alcohols, Polymethyl Methacrylate, Cetearyl Alcohol, Aloe Arborescens Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Peg-100 Stearate, Silica, C12-20 Alkyl Glucoside, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Fragrance, Phenoxyethanol, Disodium Edta.

Dupa parerea mea, crema cu SPF Cosrx Aloe Soothing Sun Cream este un produs foarte bun care protejeaza excelent pielea, timp in care este si foarte confortabil de purtat. Nu irita pielea sau ochii, se aplica usor si este o vairnata cruelty free, vegana, hipoalergenica si testata dermatologic. In plus, nu contine sulfati, parabeni si ftlati, fiind astfel un produs sigur pentru pielea noastra.

Mai jos, va las cateva magazine online unde puteti gasi produsul:

Verifica oferta Notino

Verifica oferta Spring Farma

Verifica oferta Best Value

Verifica oferta Sole

Verifica oferta eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *