Purito Deep Sea Pure Water Cream este o crema hidratanta foarte lejera potrivita pentru un ten mixt sau chiar gras cu tendinta de deshidratare. Are o textura foarte placuta si este o buna optiune pentru utilizarea atat dimineata, cat si seara.

In general, orice persoana cu ten gras sau mixt, dar care se confrunta cu exces de sebum in zona T, are tendinta de a cauta variante de creme cat mai lejere, dar hranitoare. Nici nu ar fi placut sa aplicam pe tenul gras o crema consistenta ce ar putea bloca porii, iar de aici rezulta probleme pe care nimeni nu si le doreste.

Ei bine, Purito Deep Sea Pure Water Cream este acea crema hidratanta, dar care nu iti lasa pielea grasa, dimpotriva, ofera o senzatie revigoranta, racoritoare. Aceasta are la baza niacinamide, acid hialuronic si panthenol care reuseste sa retina mai bine umiditatea in piele si sa imbunatateasca aspectul acesteia. Mai mult decat atat, previne deshidratarea pielii, iar textura gel face ca produsul sa se absoarba foarte bine si rapid in piele.

Este o optiune excelenta chiar si pentru tenul matur, avand si proprietati anti-aging. Astfel, poate ameliora aspectul ridurilor sau poate preveni formarea acestora. Este important ca pielea sa fie hidratata corespunzator, caci o piele uscata si deshidratata va fi intotdeauna mult mai expusa la formarea ridurilor.

Iata si lista completa cu ingrediente:

Sea Water (60%), Dipropylene Glycol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Niacinamide, Phenyl Trimethicone, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Water, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Ecklonia Cava Extract, Laminaria Japonica Extract ,Caulerpa Lentillifera Extract, Salicornia Herbacea Extract, Allantoin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Adenosine, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, Carbomer, Arginine, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin ,Disodium EDTA

Astfel, avand in vedere ingredientele pe care le contine, produsul este excelent atat pentru zi, cat si pentr noapte. De asemenea, poate fi utilizat si pe un ten sensibil, caci nu contine ingrediente care ar putea irita pielea.

Purito Deep Sea Pure Water Cream este una dintre cele mai bune creme pe care le-am incercat din gama Purito si pe care v-o recomand cu drag sa o incercati si sa reveniti cu un feedback. Este eficienta, hidrateaza foarte bine pielea, iar textura gel este extrem de placuta. Deopotriva, ajuta si la calmarea iritatiilor si rosetii, fiind imbogatita cu ingrediente naturale cum ar fi caviarul verde, extractul de alge marine si extractul de ceai.

Mai jos, gasiti si cateva magazine online unde puteti consulta ofertele de pret actuale:

Verifica oferta SpringFarma

Verifica oferta Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *