Dr Hedison BB Cream Cushion este un produs foarte indragit atat la nivel international, cat si in randul cumparatoarelor din Romania. A devenit foarte usor popular si apreciat prin prisma calitatii sale si modalitatii de acoperire. Este, de departe, unul dintre cele mai bune produse bb cream coreene pe care le-am testat, iar astazi am ocazia sa revin cu pareri si impresii despre produs.

Dr Hedison BB Cream Cushion este o varianta compacta cu o putere de acoperire mare, ce ofera o rezistenta foarte buna pe parcursul zilei. Are o textura lejera ce nu creeaza efect de masca, desi camufleaza bine imperfectiunile pielii. Finish-ul este unul mat si uniform, iar produsul vine insotit de un aplicator foarte practic, care va va ajuta sa aplicati rapid produsul pe zona fetei, gatului, dar si decolteului.

Este interesant de mentionat faptul ca bb cream-ul are in compozitie trei tipuri de peptide si aminozacizi care stimuleaza productia de colagen, hidratant pielea.

Pentru o aplicare cat mai eficienta si un rezultat satisfacator, tapotati usor cu aplicatorul din dotare pe toata suprafata fetei. Acordati atentie zonei ochilor si nasului, folosind partea ascutita a buretelului. Asigurati-va ca ati omogenizat foarte bine produsul pe piele.

Am un ten mixt, iar personal, nu am mai simtit nevoia de a fixa produsul cu pudra. Finish-ul este deja unul mat si imi place cum se aseaza pe piele. In plus, rezistenta pe parcusul zilei a fost, din punctul meu de vedere, uimitoare. Nu este nevoie de mult produs pentru a camufla imperfectiuni, ci este suficient un strat subtire. Inlocuieste cu succes fondul de ten si imi place ca se adapteaza bine nuantei tenului. Este o alternativa excelenta pentru machiajul de zi!

Verifica oferta Dr Max

Verifica oferta Hiris

Iata si lista completa cu ingrediente:

Purified water, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Ethylhexylmethoxy Cinnamate Propylene Glycol, Methylpropanediol, CetylpiG / P Pizza-10/1 Dimethicone, Niacinamide, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Ethyl Hexyl Isono Nanoed 8, Dimethic Oil Phenyltrimethicone, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Magnesium Sulfate, Zinc Oxide, Disteadymonium Hectorite Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polymethylsilsesquioxane, Synthetic Fluorophlogophite, Caprylyl Dimethicone Ethoxyglucoside, Aloe Vera Leaf Juice, Betaine, Dimethicone Crosspolymer, Decyl Glucoside, Aluminum Hydroxide, Triethoxycaprylyl Silane, Caprylyl Glycol, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Allantoin, Glycerin, Capryl Hydroxamic Acid, Adenosine, Disodium DithiA, Xanthan Gum, Acrylate / Tridecyl Acrylate / Triethoxysilylpropyl Methacrylate / Dimethicone Methacrylate Copolymer Phenoxyethanol, Biosaka sorzo gum-1, Tetric acid, Potassium-salt, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Hexapeptide-12, Yellow Iron Oxide, Red Iron Oxide, Black Iron Oxide, Flavor, Citronellol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *