iUNIK Beta Glucan face parte din gama cremelor hidratante cu textura foarte lejera si placuta care se adapteaza excelent nevoilor unui ten normal, mixt sau uscat. Este o crema pe care o puteti folosi zi de zi avand efect de lunga durata. Daca este o buna alternativa si pentru nevoile pielii tale ramane sa descoperi pana la finalul materialului!

Crema iUNIK Beta Glucan este un produs cu rol de hidratare, dar si cu efet de albire si ameliorare a liniilor fine. Mentine eficient umiditatea in piele si imbunatateste functia de bariera protectiva. Are la baza beta-glucanul ce reprezinta un extras din ciuperci care are un rol puternic de hidratare. De asemenea, contine si extract de Centella Asiatica ce calmeaza pielea iritata, o hraneste si o revitalizeaza.

In principiu, aceasta varianta de crema s-ar adresa tenului uscat. Insa, analizand textura acesteia, care este una foarte lejera si fina, consider ca s-ar potrivi perfect unui ten mixt sau celui cu tendinta de ingrasare. In general, cremele coreene au o textura lejera, departe de a fi grasa sau uleioasa. O puteti aplica fara probleme dupa un toner, ser sau lotiune, fiind compatibila si cu alte produse.

Poate fi introdusa atat in rutina de zi, cat si in cea de seara, fiindca nu contine ingrediente fotosensibilizante. Iata si lista completa cu ingrediente, pentru cele interesate de ea:

Aqua, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polyisobutene, Polysorbate 60, 1,2 -Hexanediol, Sorbitan Stearate, Caprylyl Glycol, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetearyl Glucoside, Allantoin, Betaine, Beta-Glucan, Dipotassium Glycyrrhizinate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Centella Asiatica extract, Aloe Barbadensis Leaf extract,Glucose, Pentylene Glycol, Prunus Salicina Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Ficus Carica Fruit Extract, Fragaria Vesca Fruit Extract, Prunus PersicaFruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Sodium Chondroitin Sulfate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Maltodextrin, Aspalathus Linearis Extrcat, Commiphora Myrrha Resin Exatract, Yucca Schidigera Root Extract, Perilla Frutescens Leaf Extract

Imi place crema hidratanta iUNIK Beta Glucan atat ca textura, cat si ca efect. Are o textura foarte fina, care se intinde usor si se absoarbe rapid si eficient in piele. Aceasta devine catifelata, nu se simte incarcata sau uleioasa, dar finish-ul nu este tocmai unul mat. Poate fi aplicata fara probleme si pe sub machiaj, fiind o baza excelenta.

Totodata, este ambalata intr-un tub de 60 de ml si un alt aspect care imi place la ea se refera la faptul ca este foarte spornica. In plus, nici nu este nevoie de mult produs pentru a isi face treaba excelent. Poate fi o alegere inspirata oricand si consider ca are un raport calitate-pret foarte convenabil.

Mai jos, va las si cateva magazine online unde puteti gasi produsul:

Verifica oferta Spring Farma

Verifica oferta Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *