Missha este un producator de cosmetice corenee si de ingrijire a pielii cu sediul in Coreea de Sud, foarte apreciat si popular. Povestea sa incepe in anul 2009 cand linia de lux Missha Homme Urban Soul a fost lansata cu o calitate superioara fiind mai scumpa decat cele doua linii de cosmetice pentru barbati. De asemenea, a fost lider pe piata de cosmetice din Coreea, ascultand preocuparile legate de piele ale clientilor pentru crearea un produse care sa raspunda punctual nevoilor sale. Pe baza nevoilor si datelor a peste 10 milioane de clienti, brand-ul continua sa dezvolte produse care sa livreze cele mai eficiente rezultate.

Brand-ul Missha ofera produse ce contin ingrediente sigure, are la baza tehnologii avansate pentru efecte garantate. Verifica temeinic efectele si siguranta ingredientelor si produselor, utilizand tehnologia personalizata de absorbtie.

Produsele Missha sunt foarte variate de la cele de make-up, de ingrijire a pielii pana la cele de corp sau de par. Deopotriva Missha este cunoscuta pentru produsele de inalta calitate, cu costuri mai mici decat ale marcilor mai scumpe. In anul 2018, si-a schimbat identitatea de marca, iar noua esenta a marcii este foarte simpla. Actualmente insumeaza peste 32.800 de magazine fizice in intreaga lume majoritatea fiind localizate in Japonia.

Cele mai bune cosmetice coreene Missha pe care le-am testat

Missha M Perfect Cover BB Cream

Verifica stoc si pret

Missha M Perfect Cover este un BB Cream care poate inlocui cu succes fondul de ten, oferind un finish foarte natural. Are o textura placuta si o acoperire buna, camufland eficient imperfectiunile minore. De asemenea, minimizeaza liniile fine si roseata, ofera hidratare pielii si creeaza un aspect mai fresh si mai luminos. Se aplica foarte usor atat cu buretele, cat si cu pensula sau chiar direct cu mana. Contine factor de protectie 50, acid hialuronic care mentine umiditatea in piele, extracte de musetel si rozmarin cu efect de calmare, Gatuline si ceramice pentru reducerea liniilor fine, ulei de macadamia care imbunatateste elasticitatea tenului, colagen pentru imbunatatirea tonusului, extract de caviar si extract de alge marine.

Missha Time Revolution

Verifica stoc si pret

Este o esenta hidratanta concentrata pentru regenerarea si reinnoirea pielii. Ajuta la uniformizarea nuantei tenului, calmeaza iritatiile si reduce aparitia petelor pigmentare. Mai mult decat atat, regleaza si pH-ul tenului, respectiv productia de sebum. Este un produs potrivit pielii mature, uscate si sensibile, iar printre ingredientele continute se numara Extrem Cica Yeast Fermen care ofera vitalitate, fermitate si hidratare, acid lactic ce exfoliaza pielea si amelioreaza ridurile si petele pigmentare, respectiv lizat de ferment bifida cu rol de refacere a barierei naturale a pielii. Se aplica dimineata si/sau seara cu o discheta demachianta pe pielea curata si uscata.

Missha Aqua Sunscreen

Verifica stoc si pret

Este un produs cu protectie solara ce are o textura gel, fiind si o excelenta baza de machiaj. Este potrivit pentru utilizare zilnica, nu creeaza o pelicula grasa si poate fi aplicata si sub fondul de ten. Este potrivit pentru toate tipurile de ten si contine tehnologia Oriental Tea Newplex care protejeaza pielea, respectiv apa glaciara cu rol de hidratare si racorire.

Missha Essence lotiune

Verifica stoc si pret

Este o lotiune cu factor de protectie ridicata care protejeaza pielea impotriva razelor UV nocive. De asemenea, calmeaza pielea, ofera nutritie si senzatie de confort. Este potrivita pentru toate tipurile de ten si contine Oriental Tea Newplex care protejeaza pielea, apa de relief cu proprietati calmante si complex 6 Essence cu rol de hidratare si hranire a pielii.

Missha Vitamin C

Verifica stoc si pret

Prezinta o formula concentrata care defineste, protejeaza si reda stralucirea pielii. Contine ingrediente active care stimuleaza regenerarea celulara si incetinesc procesul imbatranirii. Petele pigmentare sunt reduse, tenul este uniformizat. Prezinta o formula lejera ce nu lasa pelicula grasa. Contine vitamina C cu puternic efect antioxidant, niacinamide ce combate petele pigmentare, acid ascorbic care protejeaza impotriva inflamarii porilor, adenozina ce previne oxidarea celulara si acid hialuronic cu rol de hidratare si mentinerea elasticitatii.

 

Unde puteti gasi produsele Missha?

Verifica oferte Notino

Verifica oferte eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *