FarmStay Baking Powder Collagen Pore Scrub este o solutie eficienta pentru curatarea porilor și suprafața pielii. Un exfoliant delicat cu cele mai fine particule abrazive, elimină murdăria de zi cu zi, dizolvă dopurile de keratină, curăță și strânge porii, exfoliază celulele moarte și inhibă activitatea agenților patogeni care provoacă acnee.

Exfoliantul conține 40% bicarbonat de sodiu, care îndepărtează delicat celulele moarte de pe suprafața pielii, deschide porii și le curăță, stimulează reînnoirea celulelor, uniformizează tenul și reglează glandele sebacee. Exfoliantul poate fi utilizat pentru orice tip de piele, chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă și cu probleme, deoarece are un efect antiinflamator, de înmuiere și calmare, reduce iritarea.

Exfoliantul conține, de asemenea, extract de proteine ​​din lapte și colagen hidrolizat, care hrănesc, înmoaie și hidratează pielea, elimină uscăciunea și descuamarea, cresc funcțiile de protecție ale pielii și o ajută să reziste factorilor negativi de mediu, cresc elasticitatea și fermitatea pielii.

Cantitate: 1 buc. sau set 25 buc.

1 buc. – 7g

Mod utilizare: Folosește dimineața și seara. Masează ușor pe față, evitând zona ochilor și a gurii, apoi clătiește cu apă caldă. Utilizați o dată în 7-10 zile. Este interzisă utilizarea unui exfoliant pentru acnee, diverse leziuni ale pielii. Pentru pielea uscată sau normală, această procedură este recomandată nu mai mult de două ori pe lună. Pentru persoanele cu pielea foarte sensibilă, este suficient să efectuați de 2 ori la fiecare patru săptămâni.

Ingrediente: Water, Sodium, bicarbonate (400,000ppm), glycerin, Silica, microcrystalline cellulose, cellulose, hydrolyzed collagen(1,000ppm), mentha viridis spearmint extract, centella asiatica extract, melaleuca alternifolia tea tree extract, lactobionic acid, lactic acid, salicylic acid, menthol, cellulose gum, sodium lauroyl sarcosinate, peg-60 hydrogenated castor oil, disodium EDTA, chlorphenesin, phenoxyethanol, 1,2-hexandiol, propanediol, caprylyl glycol, illicium verum anise fruit extract, fragrance.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *