Un favorit în categoria loțiunilor tonifiante. O sticlă din acest produs este vândut în lume la fiecare trei secunde! După cum sugerează și numele său, formula se mândrește cu trei tipuri de exfolianți chimici (AHAs, BHAs și PHA), plus extracte de papaya și alun de vrăjitoare pentru a stimula efectiv regenerarea celulelor și a menține pielea netedă și sănătoasă. O concentrație ridicată de extract de apă din arbore de ceai contribuie la o piele curată și iluminată, precum și calmează inflamațiile, în timp ce adenozina și niacinamida contribuie la reducerea ridurilor și crearea un ton moale al pielii.

În ciuda ingredientelor sale puternice, tonerul este testat dermatologic pentru pielea sensibilă și are un pH optim de 5,5.

Formula este lipsită de parfum și coloranți artificiali, parabeni, sulfați, alcool, produse animale, ulei mineral și silicon.

Mod de aplicare: După curățare, înmuiați un tampon de bumbac cu toner și ștergeți ușor pielea feței. Tapați pentru a asigura absorbția. Aplicați apoi serum și crema din aceeași gamă.

Cantitate: 150ml

Ingrediente: Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Carica Papaya Fruit Extract, Lens Esculenta(Lentil) Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Swiftlet Nest Extract, Sodium Hyaluronate, Fructan, Allantoin, Adenosine, Hydroxyethyl Urea, Xylitol, Salicylic Acid, Lactobionic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, 1,2-Hex-anediol, Benzyl Glycol, Ethyhexylglycerin, Raspberry Ketone, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *