Lotiunea tonica exfolianta Purito AHA BHA Refreshing Solution este un produs apreciat pentru formula inovatoare, ce integreaza ingrediente precum apa de scortisoara de salcie alba, acizii AHA si BHA de provenienta vegana. Aceasta combinatie unica de elemente naturale confera produsului proprietati exceptionale pentru ingrijirea pielii.

Unul dintre avantajele importante ale acestei lotiuni tonice este capacitatea sa de a contribui la regenerarea pielii. Acidul salicilic (BHA) patrunde in pori, eliminand celulele moarte si impuritatile, ceea ce duce la o piele mai luminoasa si mai uniforma. De asemenea, acidul glicolic (AHA) exfoliaza suprafata pielii, imbunatatind textura acesteia si stimuland procesul natural de regenerare.

O caracteristica demna de mentionat a formulei este utilizarea apei de scortisoara de salcie alba, cunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene si antiinflamatoare. Aceasta contribuie la calmarea pielii, reducand roseata si inflamatia, fiind ideal pentru tenurile sensibile sau predispuse la iritatii.

Lotiunea tonica Purito AHA BHA Refreshing Solution s-a dovedit eficienta si in combaterea imperfectiunilor, precum punctele negre si punctele albe. Prin eliminarea celulelor moarte si a sebumului in exces, acest produs ajuta la mentinerea unui ten curat si luminos.

Un beneficiu semnificativ al utilizarii regulate a acestei lotiuni tonice este facilitarea absorbtiei ulterioare a produselor de ingrijire a pielii. Dupa exfolierea delicata, pielea devine pregatita sa absoarba mai eficient serurile, cremele si alte produse de ingrijire, sporind eficacitatea acestora, in mod implicit.

Pentru a integra cu succes acest produs in rutina de ingrijire, se recomanda aplicarea pe o discheta demachianta si tapotarea usoara pe tenul curat. Este important sa se evite contactul cu ochii pentru a preveni eventuale iritatii. Se poate utiliza de 3-5 ori pe saptamana, in functie de nevoile individuale ale pielii.

In concluzie, lotiunea tonica exfolianta Purito AHA BHA Refreshing Solution se dovedeste a fi o alegere excelenta pentru cei care se confrunta cu anumite imperfectiuni ale tenului, ajutand la combaterea lor si imbunatatirea aspectului general al pielii. Cu ingrediente de calitate si o formula vegana, acest produs ofera beneficii multiple, contribuind la o rutina de ingrijire a pielii mai completa si eficienta.

Verifica oferta Notino

Verifica oferta eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *