Pyunkang Yul este o linie de produse lansata de Clinica de Medicina Orientala Pyunkang din Coreea, un renumit centru medical estetic cunoscut pentru tratarea afectiunilor pielii aotpice. Produsele Pyunkang Yul vizeaza tratarea dermatitei atopice si a altor afectiuni ale pielii.

Acest lucru mi-a atras atentia fiindca m-am tot documentat de ingredientele folosite in medicina traditionala chineza de ingrijire a pielii, iar aceasta companie utilzieaza ingrediente medicinale orientale care doresc sa invete pielea sa functioneze mai bine. De asemenea, aceste produse se limiteaza la un numar minim de ingrediente, pana la cinci, lasand deoparte ingredientele mai putin benefice precum parabenii, alcoolul, parfumul sau uleiurile minerale. Se concentreaza pe unul sau doua ingrediente principale, creand produse care sa obtina un echilibru in formula sa.

In primul rand, m-a atras ambalajul simplu, dar bine gandit al tonicului Pyunkang Yul Essence Toner. Este ambalat intr-un recipient albastru, simplu. Totodata, contine doar sapte ingrediente dintre care in proportie de 91.3% extract de radacina de Astragalus Membranaceus. Asemenea ginsengului, aceasta planta este utilizata, de regula, in medicina traditionala chineza pentru a stimula sistemul imunitar al organismului daca este administrata pe cale orala. Aplicat local, insa, unele cercetari au relevat ca ofera proprietati tonice generale si de intarire a pielii, proprietati antiinflamatorii si antioxidante.

Pyunkang Yul Essence Toner este un tonic excelent cu efect calmant si hidratat care integrat intr-o rutina corespunzatoare, va oferi beneficiile scontate. Formeaza o bariera potrivita pentru cresterea hidratarii atunci cand utilizati substante active puternice precum vitamina C, acizi sau retinoli. Il puteti folosi in foarte multe combinatii si poate fi aplicat atat dimineata, cat si/sau seara. Se aplica pe pielea curata si uscata, folosind o discheta demachianta. Ulterior, dupa ce produsul a patruns in piele, continuati rutina cu ser, esenta, lotiune ori crema hidratanta. Este un produs potrivit pentru orice tip de ten care are nevoie de mai multa hidratare. Nu incarca deloc pielea si lasa o senzatie placuta. Consider ca merita incercat!

Verifica oferta Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *