Un toner de exfoliere zilnică pentru calmarea, reimprospătarea și catifelarea tenului, oferindu-i vitalitate și suplețe. Este formulat cu AHA, BHA și ingrediente naturale, inlătură eficient celulele moarte și impuritățile, menține un echilibru sănătos al pielii, inmoaie și previne apariția punctelor albe (de grâsime) sau negre.

Îmbogățit cu apă minerală și vitamine pentru a revigora pielea uscată și ovosită. Conține AHA (Alfa-Hidroxi Acid) pentru imbunătățire a tonusului pielii, BHA (Beta-Hidroxi Acid) pentru netezime piele.

Este recomandat pentru toate tipurile de ten.

Cantitate: 150 ml

Mod utilizare: Pulverizează o cantitate moderată de toner pe tampoanele de bumbac și aplică ușor pe față, evitând zona ochilor. Dupâ utilizare, aplică neapărat cremă cu SPF30 sau mai mare. Utilizează strict conform instrucțiunilor si doar pe tenul fără leziuni. In cazul apariției iritațiilor, întrerupe utilizarea produsului și adresează-te medicului.

Ingrediente: Mineral Water, Salix Alba (Willow) Bark Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Betaine Salicylate, Allantoin, Panthenol, Ethyl Hexanediol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *