Missha M Perfect Blanc BB este o alternativa de BB Cream pe care o puteti utiliza in machiajul de zi cu zi pentru obtinerea unui look natural si placut. Poate inlocui cu succes fondul de ten, cu atat mai mult, daca nu aveti probleme semnificative cu acesta.

Missha este unul dintre brand-urile coreene care nu m-au dezamagit niciodata, dar este adevarat ca atunci cand vorba despre produse precum fondul de ten, BB Cream sau CC cream, parerile pot varia. Este firesc acest lucru avand in vedere ca fiecare are nevoi si asteptari diferite, insa eu va voi prezenta experienta mea.

Acest produs are capacitatea de a uniformiza delicat nuanta tenului, de a imbunatati aspectul acestuia, dar si de a ii crea efect de iluminare. In acelasi timp, calmeaza pielea si are o textura foarte placuta si lejera. Nu incarca tenul si se aplica usor fie cu beauty blender, fie cu pensula pentru fondul de ten.

Mai mult decat atat, ofera protectie ridicata impotriva radiatiilor UV, continand factor de protectie 50, dar sigur ca aceasta nu inseamna ca nu mai trebuie sa folosim protectie solara.

Printre ingredientele pe care le contine se numara complexul Blanc cu rol de iluminare a tenului, niacinamida care contribuie la reducerea imperfectiunilor, extractul de ceai verde ce combate semnele imbatranirii tenului si extract de scoarta de dud pentru iluminarea petelor si uniformizarea nuantei tenului.

Din punctul meu de vedere, acest BB Cream poate inlocui fara probleme fondul de ten, daca nu va confruntati cu semne accentuate. Uniformizeaza bine pielea, iar pe tenul meu mixt s-a comportat bine pe parcursul zilei, rezistand cu succes. Este o alternativa buna pentru cele ce cauta un produs pentru obtinerea unui look natural, iar pretul cu care vine la pachet este unul rezonabil.

Mai jos, gasiti cateva magazine online de unde poate fi achizitionat:

 Verifica oferta Notino

Verifica oferta eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *